Τα υπέρ & τα κατά της συγκατοίκησης.

“Αχ, αγάπη μου πόσο χαίρομαι που μένουμε μαζί”

Χαίρεσαι όντως; Έχεις μία ακόμα ευκαιρία να το σκεφτείς..
Αρχικά, ποιος ο σκοπός της συγκατοίκησης; Συγκατοικείς για να καταλάβεις αν με αυτόν τον άνθρωπο μπορείς να ζήσεις, μαζί του, εσαεί. Αν τα καταφέρεις, τότε “καλά στέφανα”, αν όχι απλά μαθαίνεις και ίσως την επόμενη φορά να είσαι πιο προσεκτικός/ή. Μα, όντως μπορείς;

Μπορείς να βλέπεις, καλό μου κορίτσιshe-moves-in-3, πεταμένα τα ρούχα του παντού ενώ ήδη έχεις συμμαζέψει; Το αντέχει στ’ αλήθεια αυτό η κουρασμένη σου ψυχή; Γυρνάς πτώμα από τις υποχρεώσεις σου και πρέπει να μαζέψεις κάθε βρωμερή του κάλτσα..; (ΙΟΥΥΥΥ !!!!!!) Ή μήπως να τρέχεις κάθε φορά μετά το “Μωρό μου, πιάσε ένα μποξεράκι”clean_house_590_3Και από την άλλη πλευρά, αντέχεις, αγόρι μου, να πατάς ξυπόλυτος τα πεταμένα τσιμπιδάκια και τις φουρκέτες της; Πόσο μάλλον να τα μαζεύεις κιόλας..

Όταν μένεις μόνος σου, είτε άντρας είτε γυναίκα, έχεις τα απαραίτητα. Βέβαια, τα απαραίτητα για μια γυναίκα και έναν άντρα είναι ΛΊΓΟ διαφορετικά. Για παράδειγμα, ένας άντρας χρησιμοποιεί ένα μονάχα σαμπουάν.. για μια γυναίκα, όμως, αυτό είναι ανέφικτο .. ΈΝΑ = ΚΑΝΈΝΑ !!! 633235prin-meta-sygkatoikisi-me-gynaika-4
Έπειτα, πως αντιδράς, φίλε άντρα, όταν ψάχνεις τα πράγματά σου ενώ ξέρεις πως είναι θαμμένα μέσα στα δικά της; Όχι, δεν μπαίνεις καν στον κόπο να ψάξεις..Της λες να ψάξει εκείνη διότι προφανώς θα χάσεις όλη σου την μέρα.

Εκτός όμως από όλα αυτά, υπάρχει και η γλυκιά όψη της συγκατοίκησης..Τι πιο όμορφο από το να γυρνάς σπίτι και να σε περιμένει μια ζεστή αγκαλιά; Να ξέρεις πως έχεις κάποιον δίπλα σου που θα σε βοηθάει σε ότι χρειάζεσαι και θα είναι κάθε στιγμή εκεί για σένα. Κάθε βράδυ θα σε παίρνει485880-anathermansi_sxesis_600_169658_kh3943αγκαλιά για ύπνο και θα ξεχνάς ό,τι δύσκολο πέρασες μέσα στη μέρα και το πρωί θα ξυπνάς με ένα φιλί.

Γυρίζεις σπίτι, πολλές φορές και σε περιμένει κάποιος να σε αρπάξει και να σε κάνει ευτυχισμένο με μια κουβέντα, με μια κίνηση, με μια ερωτική ματιά.. Όταν ξαπλώνετε και νιώθεις τα πόδια σας παγωμένα αυτόματα σε δευτερόλεπτα μπορούν να ζεσταθούν -και ας εκνευρίζεσαι που σε παγώνει, το αγαπάς και αυτό-.

Κάθε μέρα που περνάει μαθαίνεις ολοένα και περισσότερο τον άνθρωπό σου, τις συνήθειές του, τις ιδιοτροπίες του, τα καλά και τα άσχημά του.Μαθαίνεις να ζεις με αυτά και να τα αγαπάς. Γιατί αγαπάς ολοκληρωτικά αυτό που ζει μαζί σου και δένεσαι.

Η λύση είναι μία αδέρφια.. “ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΌΣ & ΚΑΤΑΝΌΗΣΗ”και όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε τόσο πιο εύκολη θα είναι η συμβίωσή σας.