2017:Τι περιμένεις;

Τι περιμένεις, άραγε, εσύ από το νέο έτος;
NEW NEW NEW !!!
Ώρα για αλλαγές!

 Νέος χρόνος, νέα όνειρα, νέες ελπίδες θα φωτίσουν την καρδούλα σου και το μυαλό σου. Περιμένεις νέο έρωτα; Τόσο το καλύτερο. Νέες γνωριμίες, φιλίες, σχέσεις. Something something. ” Αλλαγή = Ανανέωση “ . Όλοι χρειαζόμαστε κάποτε μία ανανέωση (εμφάνισης, ψυχική ανανέωση, ανανέωση στο σπίτι κλπ)

Συνήθως, με την αρχή κάθε έτους μας δίνεται η ευκαιρία να ελπίζουμε σε κάτι καινούργιο και άγνωστο, που βάζουμε ως στόχο. Με την πάροδο των ημερών συμβαίνουν γεγονότα που μας κουράζουν κυρίως ψυχικά, με αποτέλεσμα να ξεχνάμε όλα αυτά τα όνειρα και τους στόχους που θέσαμε με την έναρξη της χρονιάς. Οι ευκαιρίες δεν έρχονται καθημερινά και οι ελπίδες φεύγουν μα για όλα υπάρχει λύση αρκεί να υπάρχει θέληση. Ο τρόπος βρίσκεται στην πορεία.

Μα, τι θα ήθελες να σου συμβεί μέσα σε αυτό το έτος; Μήπως, θα ήταν προτιμότερο να σκεφτείς καλύτερα τα θέλω σου, έτσι ώστε να μην απογοητευτείς και πάλι με κάτι από αυτά που σου έφεραν την λύπη στη ζωή σου το προηγούμενο έτος;

Οι ελεύθεροι περιμένουν σχέση, νέο έρωτα, την αγάπη που προσδοκούν και μια σειρά από ρομαντικά γεγονότα που θα τους αλλάξει την καθημερινότητα για λίγο ή πολύ. Οι δεσμευμένοι περιμένουν μία ανανέωση με το ταίρι τους, μα τι καλύτερο από ένα ταξίδι; Σκεφτείτε το. Μία βόλτα σε κάποιο μέρος που δεν έχετε πάει ξανά (όλο και κάποιο θα υπάρχει στον τόπο σας που δεν έχετε εξερευνήσει ακόμη τα μυστικά του), ίσως, φανεί λυτρωτική και ξεκούραστη και για τους δυο σας.

Υ.Γ. Νέος χρόνος, νέα πράγματα guys !