Life

5 στόχοι μιας γυναίκας

mm
Written by MitsakiS

Ορισμένες γυναίκες, όταν βάζουν κάτι στο μυαλό τους που θέλουν να το καταφέρουν ως προς τη δουλεία τους , της σπουδές τους ή τον σύντροφό τους , κάνουν τα πάντα για τα φέρουν εις πέρας . Υπάρχουν όμως κάποιοι στόχοι που βάζουν συνήθως οι γυναίκες για να κάνουν καλύτερη τη δική τους ζωή , αλλά είναι πολύ δύσκολοι ώστε να τηρηθούν. Βέβαια, οι γυναίκες όταν παίρνουν την απόφαση να βάλουν κάποιους στόχους , συχνά το κάνουν αυτό όταν βγαίνουν από μια αποτυχημένη σχέση , όταν πλησιάζει το καλοκαίρι και θα πρέπει να βάλει ξανά το περσινό μπικίνι , όταν ξυπνάει μετά από ένα πολύ καλό πάρτι χωρίς να θυμάται πως γύρισε σπίτι και άλλες παρόμοιες καταστάσεις διαφορετικές για κάθε γυναίκα.

 

Ποιοι είναι αυτοί οι στόχοι συνήθως που βάζουν οι γυναίκες και δεν τους τηρούν όμως?

1.ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Νομίζω ότι είναι μεγάλος ο αριθμός των γυναικών που βάζει αυτόν το στόχο όταν πλησιάζει το καλοκαίρι.Η ιδέα ότι θα βγείς ξανά στη παραλία και τα χειμερινά κιλά αρχίζουν και σου μιλάνε όταν προσπαθείς να βάλεις ένα τζιν και δε σου μπαίνει, σου έρχεται αυτόματα η εικόνα του μπικίνι πάνω σου .Επομένως βγάζεις το ημερολόγιο σου και αρχίζεις να συμπληρώνεις τη λέξη γυμναστήριο στις κενές μέρες της εβδομάδας. Όμως, αυτή η δευτέρα έρχεται και αντί να πας γυμναστήριο βάζεις την αγαπημένη σου ταινία και παραγγέλνεις μια πίτσα να σου κρατήσει συντροφιά.

2. Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

Καλώς ή κακώς , όλες οι γυναίκες λίγο πολύ έχουμε ξεκινήσει μια σχέση που δε κατέληξε εκεί που θέλαμε. Μετά το χωρισμό όμως τι κάνουμε ? Βάζουμε και βλέπουμε ξανά τις ταινίες » Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς» , τρώμε ότι γλυκό και αλμυρό υπάρχει μέσα στο ντουλάπι μας και στη συνέχεια ανοίγουμε το δικό μας ημερολόγιο και γράφουμε ότι ποτέ ξανά δε θα ξανά μπλέξουμε με κάποιον που δεν αξίζει . Σε κάποιες γυναίκες ευτυχώς πιάνει και κάποιες άλλες ξανά πέφτουν στην αγκαλιά του γοητευτικού και όχι τόσο καλού παιδιού.

3. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΛΚΟΟΛ

Ντύνεσαι ,στολίζεσαι ,βάζεις το αγαπημένο σου άρωμα και ετοιμάζεσαι για σαββατόβραδο με τη παρέα σου,για ένα χαλαρό ποτάκι γιατί ήταν δύσκολη η εβδομάδα που πέρασες στη δουλειά.Επειδή όμως γνωρίζεις ότι την Κυριακή δεν έχεις δουλειά , το ένα ποτάκι γίνεται ένα μπουκάλι πάνω κάτω.Όμως, όταν ξυπνάς με τα ρούχα , με τη μάσκαρα να έχει κυλήσει μέχρι το λαιμό , το μαλλί καρφάκια μέχρι το ταβάνι και όχι στο δικό σου αλλά στης κολλητής σου το σπίτι , τότε από μέσα σου λες ότι κάτι πρέπει να γίνει .Έτσι βάζεις ως στόχο μέσα στο μυαλό σου ότι στην επόμενη έξοδο δε θα καταναλώσεις τόσο αλκοόλ.Το άλλο Σάββατο όμως έρχεται και που ξύπνησες?

4.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ 

Είναι ο βασικός στόχος που βάζει κάθε γυναίκα όταν καταλαβαίνει ότι υπάρχει κρίση στην επαγγελματική σταδιοδρομία της.Προσπαθεί να δίνει περισσότερη σημασία στις ανάγκες της δουλειάς της και να κάνει το περιβάλλον πιο ικανοποιητικό .Αν όμως δεν διαπιστώσει  αρκετές βελτιώσεις , τότε αρχίζει και απογοητεύεται και σταματάει την προσπάθεια γιατί απλά κουράζεται , χωρίς να σκέφτεται ότι » αν δεν βρέξει ο ποπός , δεν πρόκειται να φας ψάρια».

 

5. ΤΑΞΙΔΙΑ

Είναι ο στόχος όλων των γυναικών. Ξεκινάς να μαζεύεις τα χρήματα για ένα μεγάλο ταξίδι που  επιθυμείς αρκετά να το πραγματοποιήσεις και αισθάνεσαι όλο και πιο δυνατή όσο πλησιάζεις στο στόχο σου .Τι είναι αυτό όμως που κάνει μια γυναίκα να βάλει το στόχο της αυτόν στην άκρη;Φυσικά μια ωραία ακριβή τσάντα ή ένα ωραίο και ακριβό ζευγάρι τακούνια.

About the author

mm

MitsakiS

Είμαι η Δήμητρα, οι φίλοι μου με φωνάζουν Mitsaki και είμαι τρελή για τη ζωή. Σπουδάζω αρχιτεκτονική και στον ελεύθερο μου χρόνο διαβάζω βιβλία , φτιάχνω κοσμήματα , γράφω άρθρα και βγάζω βόλτα την αγαπημένη μου Mary Poppins (η σκυλίτσα μου).