Τηλεόραση

7 παίκτες του survivor που μας έμειναν αξέχαστοι!

To Survivor είναι ένα παιχνίδι το οποίο σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο μιας και σε όποια χώρα και αν έχει παιχτεί έχει τραβήξει τα βλέμματα κάνοντας πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην Ελλάδα και μιας και τώρα το 2017 γίνεται το τέταρτο survivor είναι ευκαιρία να θυμηθούμε κάποιους παίκτες από τα παλιά που μας κέντρισαν λίγο περισσότερο το ενδιαφέρον.

Σπύρος Σούλης

O Σπύρος Σούλης είναι περισσότερο γνωστός σε όλους μας ως διακοσμητής και ως παρουσιαστής της εκπομπής “Άλλαξε το”. Παρόλα αυτά οι νεότεροι ίσως δεν ξέρουν ότι ο Σπύρος,υπήρξε και παίκτης του πρώτου survivor στην Ελλάδα το οποίο παρουσίαζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Αυτό που επίσης δε θυμούνται μερικοί ήταν ότι είχε ανταλλάξει την ασυλία για τον τελικό με ένα κομμάτι πίτσα!!

Αποτέλεσμα εικόνας για σπυρος σουλης

Νάντια Ζαγκλή- Selim Sabah

Οι δυο αυτοί παίκτες είχαν πάρει μέρος στο ελληνοτουρκικό survivor,το οποίο παρουσίαζε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και φυσικά δε θα μπορούσαν να μπουν χωριστά μιας και έχουν μείνει χαραγμένοι στο μυαλό μας από τον έρωτα που γεννήθηκε μεταξύ τους. Ο ελληνοτουρκικός αυτός έρωτας οδήγησε και σε γάμο με τους δυο νέους οι οποίοι όμως, έχουν πλέον χωρίσει. Η Νάντια, η οποία ήταν η μοναδική γυναίκα που μπήκε στην ελληνική τετράδα, τώρα δουλεύει ως δασκάλα χορού ενώ ο Selim, ο οποίος έχει γυρίσει στην πατρίδα του δήλωσε ότι πάντοτε θα αγαπάει τη χώρα μας στην οποία γνώρισε και τη γυναίκα της ζωής του!

Αποτέλεσμα εικόνας για nadia selim

Ηλίας Βαλάσης

Ο Ηλίας Βαλάσης είναι ένας παίκτης που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στο survivor 1, παρόλο που δεν έφτασε κοντά στον τελικό. Ήταν ένας δυνατός παίκτης, ο οποίος από την αρχή που μπήκε στο παιχνίδι είχε ξεκαθαρίσει ότι θέλει το χρηματικό έπαθλο για να το δωρίσει στον κολλητό του που ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι. Όπως θεωρήθηκε, η Ορθούλα Παπαδάκου ήταν περισσότερο υπεύθυνη για την αποχώρηση του καθώς “συνωμότησε” με άλλους παίκτες για να ψηφιστεί και να φύγει από νωρίς ένας δυνατός παίκτης. Πλέον έχει παντρευτεί, ασχολείται με το θέατρο και τον τελευταίο καιρό έχει δώσει μερικές συνεντεύξεις και έκανε μερικές δηλώσεις οι οποίες μας κέντρισαν το ενδιαφέρον, όπως για παράδειγμα ότι είχε ταΐσει ποντίκια στους συμπαίκτες του χωρίς οι ίδιοι να το γνωρίζουν!

Eυαγγελία Δερμετζόγλου

Η νικήτρια του survivor 1 η οποία πλέον δεν έχει σχέσεις με τις κάμερες και τη δημοσιότητα. Ήταν ίσως η μοναδική παίκτρια που νίκησε επειδή οι συμπαίκτες της δεν συμπαθούσαν τον αντίπαλο της στον τελικό και τον καταψήφισαν με το αποτέλεσμα να είναι 7-0 υπέρ της Ευαγγελίας. Εκείνη μετά το παιχνίδι ,παραπονέθηκε αρκετές φορές για το γεγονός ότι δε πήρε ποτέ ολόκληρο το ποσό από το έπαθλο καθώς επίσης δήλωσε ότι πριν μπουν στο surviror τους είχαν βάλει όρο να υπογράψουν τη διαθήκη τους!

Ορθούλα Παπαδάκου

Η Ορθούλα ήταν και εκείνη παίκτρια του πρώτου ελληνικού survivor και κολλητή της Ευαγγελίας, παρόλο που πλέον δεν έχουν επαφές. Η Ορθούλα ήταν ιδιαίτερα μαχητική και ανταγωνιστική στο παιχνίδι και όπως είχε η ίδια δηλώσει σε συμβούλιο στον τελικό έχασε επίτηδες για να πάει η Ευαγγελία στον τελικό που είχε περισσότερο ανάγκη το έπαθλο. Έπειτα από το παιχνίδι η Ορθούλα συμπαρουσίαζε το Fort Boyard με το Χρήστο Φερεντίνο και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ορθουλα παπαδακου

Derya Durmuslar

Ο παίκτης που νίκησε το ελληνοτουρκικό survivor ήταν από την Τουρκία και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν είχε κεντρίσει τόσο πολύ το ενδιαφέρον αλλά ούτε και ήταν φαβορί για τη νίκη. Παρόλα αυτά κατάφερε στον τελικό να κερδίσει τον Έλληνα Αμφικράτη σκορπίζοντας τη λύπη σε εκατομμύρια Έλληνες που παρακολουθούσαν το παιχνίδι και είχαν φανατιστεί με το γεγονός ότι διαγωνιζόταν ένας Έλληνας με έναν Τούρκο, κάτι που φυσικά αντίστοιχα είχε συμβεί και στην Τουρκία. O Derya όμως, δεν είχε καλό τέλος καθώς το 2011 σκοτώθηκε σε δυστύχημα με τη μηχανή του, η οποία ήταν το πρώτο πράγμα που είχε αγοράσει με τα χρήματα που πήρε από το survivor.

Αποτέλεσμα εικόνας για derya survivor

About the author

mm

Εβελίνα Καραγλάνη

Γεννημένη στην πόλη του έρωτα και ίσως αυτός να είναι ο λόγος, που είμαι τόσο αθεράπευτα ρομαντική. Σπουδάζω διατροφολογία αλλά, αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας μου είναι και το γράψιμο...