Ομορφιά

Ανακάλυψε τα 10 καλύτερα μανικιούρ για τις γιορτές

Όπως ξέρετε η μανία που έχω με τα νύχια  δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ούτε τα φετινά Χριστούγεννα.Οι γιορτινές μέρες μας ανεβάζουν  το κέφι και την διάθεση και  μας προτρέπουν να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας.Τα νύχια μιας γυναίκας πρέπει πάντα να είναι όμορφα και περιποιημένα.

Έτσι έπρεπε να βρω και να σας προτείνω κάποια από τα ωραιότερα γιορτινά μανικιούρ για να δώσετε χρώμα και ένταση στα νύχια σας!Και το καλύτερο; Κανείς δεν σας κρίνει για τα νύχια σας ότι και να έχετε κάνει γιατί …είναι Χριστούγεννα!

Μπορείτε να βάλετε όσο glitter και όσα στρας θέλετε χωρίς κανέναν φόβο.Μπορείτε ακόμα να κάνετε κάτι απλό και κομψό προσθέτοντας απλά λίγη χρυσόσκονη.Ας δούμε λοιπόν πως θα φτιάξουμε τα νυχάκια μας και τις φετινές γιορτές.

Ξεκινώντας με κάτι απλό και διακριτικό όπως ένα γαλλικό μανικιούρ με μικρές πινελιές Χριστουγέννων έως κάτι πολύ ιδιαίτερο και γεμάτο με σχέδια και glitter για να κάνετε εντύπωση!Δημιουργήστε αυτό που θα σας κάνει να νιώθετε υπερήφανες για τα νύχια σας και θα σας αρέσουν πραγματικά!

 

 

 

 

 

 

 

Τολμήστε ακόμα και το μαύρο σε συνδυασμό με στρας ή καθρέφτη

 

 

 

 

 

Το κόκκινο χρώμα είναι αυτό που κυριαρχεί τα Χριστούγεννα, έτσι είναι και μία ασφαλής λύση για τα νύχια μας που θα συνδυαστεί τέλεια με οτιδήποτε και να φορέσουμε.Υπάρχει ωστόσο και το πράσινο…γιατί όχι;

 

 

 

 

 

 

 

και για τις φίλες που προτιμούν τα κοντά και κομψά νύχια προτείνω τα εξής:

 

 

About the author

mm

Σήλια Ακάσογλου

Είμαι η Σήλια και σπουδάζω Επικοινωνία και ΜΜΕ, μου αρέσει να κάνω βόλτες και να γνωρίζω νέα μέρη!Ξεκίνησα να γράφω στο cracked.gr, για να μοιράζομαι μαζί σας τις εμπειρίες και τις γνώσεις μου.Με αποκαλούν πολύ κοινωνική και χαρούμενο άνθρωπο...μάλλον κάτι θα ξέρουν.Είμαι coffee addicted και λατρεύω τα burger και το sushi και ας είναι εντελώς διαφορετικά!