Μόδα

Ένα Backpack αρκεί

mm
Written by ChristieX

bc3Η τάση των backpacks ή αλλιώς των σακιδίων καλά κρατεί με την ανοδική τους πορεία να συνεχίζεται ,δυναμικά, για ακόμη μία χρονιά.
Με την εμφάνιση τους μας θύμισαν ,λίγο, τα σχολικά μας χρόνια και την ανεμελιά που είχαμε τριγυρίζοντας όλη μέρα με μία τσάντα στη πλάτη, χωρίς να καταλαβαίνουμε κούραση και ταλαιπωρία. Η άνεση αυτή έμεινε (μαζί με την ανεμελιά) ίδια και το μόνο που άλλαξε, σήμερα, είναι το ύφος και το στυλ. Αλλά η άνεση, είναι ίδια και δεν περιγράφεται! Με το που ήρθαν, τα δεδομένα στο μεγάλο κεφάλαιο της εμφάνισης μας που λέγεται «Τσάντα» άλλαξαν, και η ζωή μας χάρη σε εκείνα έγινε απλούστερη και ευκολότερη.

Όλες έχουμε στην ντουλάπα μας μία oversized τσάντα που χωράει τα πάντα για το πρωί, μία, ίσως, μεσαίου μεγέθους για κάποια χαλαρή βόλτα και ένα ή δύο μικρά βραδινά για ένα ποτό. Βέβαια, εάν ανήκετε στη κατηγορία, αυτή των bag maniacs, σίγουρα, έχετε τσάντες όλων των μεγεθών, χρωμάτων και για όλες τις περιστάσεις. Εάν η απάντηση σας είναι θετική, τότε ξέρετε πολύ καλά πως μία τσάντα ποτέ δεν είναι αρκετή για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες μας.  Ωστόσο ,εδώ κορίτσια, θα μπει ένα μεγάλο ΟΜΩΣ.

Όμως, όσο ωραία και αν είναι όλα αυτά τα διαφορετικά είδη ,που δεν παύουν να μας εξυπηρετούν και να μας βγάζουν ασπροπρόσωπες σε πιθανές υποχρεώσεις, η ευκολία να έχουμε μία και μόνο τσάντα από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι μοναδική.bc6

Καταλαβαίνετε, πόσο σημαντικό είναι το γεγονός αυτό, αφού τα backpacks μας λύνουν τα χέρια -κυριολεκτικά-, βολεύουν και συνδυάζονται με τα πάντα! Τι άλλο θέλετε για να μπείτε και εσείς στο φαν κλαμπ του είδους;

Είναι από τις λίγες περιπτώσεις που η μόδα προωθεί κάτι που συμβαδίζει με την άνεση και ικανοποιεί τις γυναίκες που θέλουν να έχουν τα προσωπικά τους αντικείμενα μαζί τους συνεχώς. ­

Εδώ που τα λέμε, κρύβουν και έναν μικρό κίνδυνο, αφού δεν βλέπουμε τι γίνεται πίσω από την πλάτη μας, αλλά ας το προσπεράσουμε κρατώντας τα θετικά.

Τέλος, λοιπόν, για να δείτε πως αυτά που είπαμε μπορούν να γίνουν πράξη, ακολουθούν μερικοί συνδυασμοί ώστε να κρατάτε το backpack σας ολημερίς και ολονυχτίς.

bc1bc54bc7

About the author

mm

ChristieX

Fashion watcher, lover and bag maniac.

-Be yourself in a chic outfit-