Εσύ ψάχνεις τα πράγματά του/της;

Ωπ! Τ κάνεις εκεί; Δεν ξέρεις πως κάποιος/α θα εκνευριστεί; Ή σκέφτεσαι πως δεν θα το καταλάβει; Κατεργάρικο ζουζούνι φύγε απ’το μπουφάν, την τσάντα και φυσικά απ’το κινητό του/της. Όσο κι αν δείχνεις καλύτερος/η από FBI, εκείνη την ώρα χάνεις την αξιοπρέπεια σου.

Ποιος δεν έχει περιέργεια να ψάξει τα πράγματα του/της συντρόφου του; Πριν το κάνεις, σκέψου. Εσένα σε ενοχλεί να ψαχουλεύει κάποιος τα δικά σου πράγματα; Αν ναι, τότε γιατί να το κάνεις εσύ σε άλλους; Ο καθένας διαθέτει την ατομική προσωπική του ζωή κι ας είναι σε μία σχέση. Όταν το «εγώ» γίνεται «εμείς» τα μυστικά δεν χωρούν. Για να είσαι με έναν άνθρωπο η εμπιστοσύνη αποτελεί αναγκαίο «κακό». Λένε να μην εμπιστεύεσαι κανέναν παρά μόνον τον εαυτό σου, μα αν δεν εμπιστεύεσαι ανθρώπους που αγαπάς και θέλεις στη ζωή σου ποιος ο λόγος να ζεις με άλλους;! Μείνε στην μοναξιά σου και όλα καλά. #not …

Δεν χρειάζεται να γίνεσαι αδιάκριτος/η και να χαλάτε τις καρδιές σας. Μάθε να εμπιστεύεσαι το ταίρι σου, διότι για να σε διαλέξει κάτι σημαίνεις. Αν πάλι δεν σημαίνεις κάτι, θα μπορεί να κρύψει πολύ καλά αυτά που θέλει και εσύ θα ζεις στα μαύρα σου μεσάνυχτα. Άρα, βγάλε κάθε είδους τέτοια σκέψη για παραβίαση ιδιωτικού περιεχομένου και ιδίως για παραβίαση δικαιωμάτων. Υποτίθεται πως είσαι μαζί του/της επειδή τον/την ξέρεις και θέλεις. Μη τα βλέπεις όλα ύποπτα και πονηρά. Κανείς δεν πρόκοψε έτσι. 

 Coolαρετε guys.. chill και όλα θα είναι comple.