Ανθρωπινες Σχεσεις

Φράσεις που δεν πρέπει να πεις στον σύντροφο σου ενώ μαλώνετε!

Δεν είναι λίγες οι φορές που πάνω στα νεύρα σου, θέλεις να ξεσπάσεις αλλά δεν το κάνεις με τον σωστό τρόπο. Και όπως λένε, η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει! Διάβασε παρακάτω τις φράσεις που δεν πρέπει να πεις ποτέ στον σύντροφο σου, πάνω σε έναν καβγά.

  • »Είσαι ίδιος ο πρώην μου» : Και ναι! Βάζω στοίχημα πως σου έχει ξεφύγει έστω και μια φορά. Μάλλον από τα χειρότερα που μπορεί να ακούσει ο φίλος σου από το στόμα σου. Κυρίως επειδή ανακατεύεις ένα τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στην κουβέντα σας.
  • »Κάτι ήξεραν οι φίλες μου» : Και μετά από αυτό θέλεις να σου έχει εμπιστοσύνη όταν βγαίνεις με τις φίλες σου ; Δύσκολα, καθώς μετά από τέτοια φράση, έχει καταλάβει πως οι φίλες σου, σου βάζουν λόγια.
  • » Μια χαρά ήμουν και μόνη μου» : Τέλεια! Και έτσι του δίνεις να καταλάβει ότι δεν περνάς καλά μαζί του και επίσης μάλλον του ρίχνεις και ευθύνες !
  • » Δεν είμαι η μάνα σου» : Και αυτό είναι το μεγαλύτερο χτύπημα! Σίγουρα για όλους η μάνα είναι λέξη ιερή και καλό θα ήταν να μην την ανακατεύεις στους καβγάδες σας. Για έναν άντρα αυτή η φράση είναι »δυσκολοχώνευτη» από όλες τις απόψεις.

Παρόλα αυτά, καλό θα ήταν να σκεφτείς πολύ καλά πριν αναφέρεις οτιδήποτε από τα παραπάνω. Είναι σίγουρο πως με τη σωστή συζήτηση και χωρίς τσακωμούς θα λυθούν όλα τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σας.

 

About the author

mm

Έλενα Παληογιάννη

Γεια σας! Ονομάζομαι Έλενα και ζω στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων ενώ έχω ολοκληρώσει τον κύκλο των σπουδών μου πάνω στον τομέα των Μ.Μ.Ε . Αδυναμία μου τα σκυλιά και ιδιαίτερα ο Ρόκυ μου. Νομίζω ότι δεν έχω κάτι άλλο να πω, τα υπόλοιπα θα τα βρείτε στα άρθρα μου στο Cracked.gr !