Μόδα

Κανόνες εσωρούχων

 

1.Εσώρουχα από μαύρη δαντέλα

Τα εσώρουχα για την γυναικα είναι το Α και το Ω. Η μαύρη δαντέλα είναι σοφιστικέ,  ερωτική και πάει σε κάθε τυπο  γυναικας. Ένα σουτιεν με καλη  εφαρμογή μπορεί να φορεθει εύκολα με διαφορετικά εσώρουχα σε διάφορες γραμμές που μπορεί να έχετε ολες οι γυναικες στη ντουλάπα σας.

2.Χρώματα στα εσώρουχα

Το καλύτερο συρτάρι εσωρούχων θα πρέπει να έχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων στα σετ εσωρούχων και όχι τα κλασικά (μαύρο, άσπρο, μπεζ).  Τόλμησε έντονα χρώματα όπως κόκκινο, πετρόλ, μωβ,φούξια. Το χρώμα προσθέτει μια αίσθηση παιχνιδίσματος και περιπέτειας.

3.Ναι στις ζαρτιέρες!

Τόλμησε να φορεσετε ζαρτιερες χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Φορεστε τις με διάφορους τρόπους ειτε πανω απο το εσώρουχο ειτε κάτω.  Οι μαύρες κάλτσες και ζαρτιέρες δίνουν ένα ερωτικό κύρος.

4.Μαγεία των εσωρούχων

Ανεξαρτήτως της προσωπικότητας σας, μπορείτε να είστε όποια γυναίκα επιθυμείτε με την επιλογή των εσωρούχων. Όπως  και αν το ντύσιμο σας τα εσώρουχα της αποπλάνησης κάτω από τα ρούχα είναι το δυνατό χαρτί κάθε γυναίκας. Δερμάτινα, δαντελένια ακόμα εσώρουχα με έντονες διαφάνειες προκαλούν ένα έντονο μυστήριο μέσα από την στολή των ρούχων.

Το καλύτερο είναι να φοράμε τα εσώρουχα μας για εμάς τις ίδιες και όχι μόνο για τους συντρόφους μας. Το παν για μια γυναίκα είναι να νιώθει και να κάνει πράγματα πρώτα για τον εαυτό της και ύστερα για τους άλλους, όταν νιώθει όμορφα για των εαυτό της αυτό φαίνεται και προς τα έξω. Αγοράστε τα εσώρουχα που σας κάνουν να νιώθετε σέξυ, αγαπήστε τα  γιατί ειναι η προέκταση της θηλυκότητας και της γυναικείας φύσης μας.

        Πάρτε μια μικρή ιδέα απο τα καλύτερα εσώρουχα της αγοράς

About the author

mm

Kατερινα Κοσιδεκακη

Φοιτήτρια
Τεχνολόγων Γεωπονων (Καλαματα)- ΜΜΕ (Αθηνα).