Ανθρωπινες Σχεσεις

Κάποιος, κάπου, κάποτε!

Written by Vivi Karela

Κάποιος, κάπου, κάποτε είπε πως η επιτυχία έχει συγκεκριμένη εικόνα κι έκτοτε γεμίσαμε ‘γραβάτες’ και ‘τακούνια’, χαμόγελα του τζόκερ και κυνηγούς χρημάτων!Κάποιος, κάπου, κάποτε είπε πως ο έρωτας είναι ένα παραμύθι κι εμείς τον ξεπουλήσαμε σε άδειες αγκαλιές, άδεια βλέμματα και δανεικά κρεβάτια! Κάποιος, κάπου, κάποτε είπε πως για να βρούμε την ευτυχία θα πρέπει να ακολουθήσουμε συγκεκριμένα βήματα και γεμίσαμε τις ζωές μας λίστες που θα μας φέρουν το χαμόγελο στα χείλη!

archio-lipsis-1Και με τον καιρό μας έπεισε πως έτσι έχουν τα πράγματα κι εμείς ξεχάσαμε από που ξεκινήσαμε και πού θέλαμε να πάμε, δεν μπήκαμε στον κόπο να ρωτήσουμε τους εαυτούς μας τι σημαίνει πραγματικά για τον καθένα μας: επιτυχία, έρωτας, ευτυχία. Ορίσαμε σαν ‘οδηγό’ της ζωής μας αυτόν τον κάποιο, κάπου, κάποτε και κρύψαμε τις πυξίδες μας στις τσέπες.

1086583_2_20Ποτέ δεν είναι αργά όμως να θυμηθούμε πως δεν υπάρχουν κανόνες και συγκεκριμένες συμπεριφορές οι οποίες θα μας οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε αυτό το τρίπτυχο που όλοι ποθούν να έχουν! Μόνο η φωνή μέσα μας μπορεί να μας δείξει το δρόμο γιατί μόνο αυτή ξέρει καλύτερα από τον καθένα πότε νιώθουμε πραγματικά ευτυχισμένοι, επιτυχημένοι, ερωτευμένοι!

About the author

Vivi Karela