Κλαίνε οι άντρες;

Κλαίνε τελικά και οι άντρες; Και αν ναι γιατί;

Φυσικά και κλαίνε girls.. Άνθρωποι είναι με καρδιά και συναισθήματα. Οι περισσότεροι, βέβαια, κλαίνε σιωπηλά, από ντροπή, για να μη τους δει κανείς και πει «α τον φλώρο» ή το κλασικό «οι άντρες δεν κλαίνε». -Θεέ μου τι αντιλήψεις και καλά ανδρισμού..-

Όλοι κλαίμε, άντρες γυναίκες. Τι πιο φυσικό; Είτε είναι από οδύνη (ψυχική ή σωματική), ξέσπασμα, συγκίνηση, χαρά, ακόμα και από υπερηφάνεια πολλές φορές. Γιατί να ντρέπεσαι να κλάψεις επειδή είσαι γένος αρσενικού; Βέβαια στον έρωτα κλαίνε ακόμα περισσότερο, διότι οι άντρες όταν σκαλώνουν πονάνε πολύ περισσότερο από εμάς. -Sorry κορίτσια μα είναι η αλήθεια-.

Οι περισσότεροι άντρες πιστεύουν ότι κλαίγοντας είναι σαν να δείχνουν πως είναι ανίσχυροι. Φυσικά αυτό δεν ισχύει. Ανίσχυρος είναι αυτός που φωνάζει, όχι αυτός που κλαίει. Η φωνή δεν ισούται με δύναμη αλλά με αδυναμία. Το κλάμα είναι απλά ευαισθησία.

Πώς αντιδρούν οι γυναίκες, όμως, σε αυτή την ευαισθησία των αντρών; Εξαρτάται. Κάποιες ξενερώνουν και νιώθουν ανασφαλείς δίπλα σε έναν ευαίσθητο -γλυκούλη & γούτσι γούτσι- σύντροφο. Άλλες πάλι θεωρούν πως και οι άντρες έχουν το δικαίωμα στο κλάμα, όπως και οι γυναίκες, ερμηνεύοντάς το ως αυθεντικότητα & οικειότητα. Λένε, ακόμα, πως έχουν έντονο ψυχικό κόσμο τον οποίο εκτιμούν.

antrasklaiei