Μόδα

Κόκκινο χρώμα και πως να το φορέσεις!

Αγαπάτε και εσείς όπως και εγώ το κόκκινο χρώμα αλλά δεν ξέρετε πως να το φορέσετε?Εδώ θα βρείτε τρόπους και ιδέες για να συνδυάσετε ακόμα και το μικρότερο κόκκινο αξεσουάρ που έχετε πεταμένο στην ντουλάπα σας.

Το κόκκινο αλλά και το μπορντό(για να μην ξεχνιόμαστε) είναι αδιαμφισβήτητα ένα χρώμα έντονο και δυνατό.Είναι συνώνυμο με την ευτυχία , την αγάπη και την λαμπρότητα.Όλα αυτά θέλετε να τα μεταδώσετε και όταν το φοράτε.Είναι ένα χρώμα που μαγνητίζει τα βλέμματα και δύσκολα περνά απαρατήρητο, για αυτό και σπάνια το φορούν εσωστρεφείς και ντροπαλοί άνθρωποι.

Οι Κινέζοι το συνδέουν με το στοιχείο της φωτιάς και είναι το χρώμα της ζωτικής ενέργειας του «κι» και όποιος αγαπάει το κόκκινο έχει μέσα του πολύ από αυτό.

Τι είναι όμως αυτό που το κάνει ξεχωριστό χρώμα;

Αρχικά ταιριάζει σε πολλές γυναίκες, ανεξάρτητα από το στιλ τους και τον σωματότυπό τους. Επιπλέον αναδεικνύει την πιο γυναικεία πλευρά μας.Συνδυάζεται με τόσα πολλά χρώματα που είναι αδύνατον να μην μπορέσεις να το προσθέσεις στο look σου.

Εάν θέλετε να ντυθείτε στα κόκκινα θα πρέπει ωστόσο όλα τα κομμάτια που θα διαλέξετε να βρίσκονται ακριβώς στην ίδια απόχρωση γιατί αλλιώς θα έχετε ένα πολύ αρνητικό αποτέλεσμα.

Μερικές συμβουλές λοιπόν για να αποφύγουμε τα έντονα λάθη:

  1. Δεν φοράμε ποτέ κατακόκκινα παπούτσια με μαύρο total look.Το κοντράστ είναι πολύ έντονο και κάπως άγουστο.Καλό θα ήταν να το αντικαθιστούσαμε με ένα σκούρο μπλε. Καθώς κόκκινο συν μπλε σκούρο ίσον κλασσικό σικ.
  2. Δεν συνδυάζουμε κόκκινη τσάντα με κόκκινα παπούτσια και κόκκινα αξεσουάρ.Είναι υπερβολικό ειδικά για ένα outfit εν έτη 2016-17.Το μόνο που χρειάζεται πάντα να φοράμε είναι το χαμόγελό μας
  3. Το μπεζ είναι ένας από τους καλύτερους φίλους του κόκκινου χρώματος.Είναι ήπιο και σε συνδυασμό με το έντονο κόκκινο κάνουν μαζί ένα πολύ σωστό δίδυμο.

 

Το cracked βρήκε για σας κάποιες εικόνες που αναδεικνύουν το κόκκινο χρώμα αλλά και τρόπους να το φορέσετε :

About the author

mm

Σήλια Ακάσογλου

Είμαι η Σήλια και σπουδάζω Επικοινωνία και ΜΜΕ, μου αρέσει να κάνω βόλτες και να γνωρίζω νέα μέρη!Ξεκίνησα να γράφω στο cracked.gr, για να μοιράζομαι μαζί σας τις εμπειρίες και τις γνώσεις μου.Με αποκαλούν πολύ κοινωνική και χαρούμενο άνθρωπο...μάλλον κάτι θα ξέρουν.Είμαι coffee addicted και λατρεύω τα burger και το sushi και ας είναι εντελώς διαφορετικά!