Ομορφιά

Metallic nails θέλω κ εγώ!

mm
Written by ChristieX

Μήπως βαρεθήκατε το απλό βερνίκι, σχέδιο γαλλικό και νύχια που περνάνε απαρατήρητα;       Αν ναι, τότε δοκιμάστε τα metallic nails!

70f7bd720fa69cbc2299ed084e3d65aaΞεκινώντας, είδαμε την τάση των metallics να εφαρμόζεται στα ρούχα και στη συνέχεια, να ακολουθούν τα νύχια τα οποία και απέκτησαν λίγο από την λάμψη και το glam που προσφέρει.

Οι μεταλλικές αποχρώσεις, εκτός ότι αποτελούν από μόνες τους κάτι τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα, είναι διασκεδαστικές, cool, και σίγουρα δίνουν στην εμφάνιση μας ένα στοιχείο που τραβάει τα βλέμματα. Ακόμη, ταιριάζουν με όλα τα outfits, δίνουν λάμψη και μία αίσθηση ότι φοράμε έναν καθρέφτη στα δάχτυλα μας.

Θέλετε κ εσείς metallic nails; Κ εγώ…

Λοιπόν κορίτσια, αφού τα θέλουμε να ξέρετε πως οι επιλογές είναι αρκετές. Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλές και ιδιαίτερες μεταλλικές  αποχρώσεις στα βερνίκια, σε πολύ οικονομικές τιμές, ώστε όλες να μπορούμε να δοκιμάσουμε την τάση και να διαλέξουμε ποια απόχρωση μας ταιριάζει. Επίσης, φυσικά, μπορούμε να απευθυνθούμε σε ειδικό για να μας τα τοποθετήσει με ημιμόνιμη τεχνική ή να βάλουμε μόνες μας stick ons ή wraps (αυτοκόλλητα νυχιών που εφαρμόζουν σε όλο το νύχι).nail-on

Εννοείται, πως οι συνδυασμοί είναι αμέτρητοι και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να σκεφτούμε πως θέλουμε να είναι το αποτέλεσμα, το οποίο θα ακολουθεί το στυλ και τη διάθεση μας. Να θυμάστε, όμως, πως στα μεταλλικά χρώματα το μήκος των νυχιών μας παίζει σημαντικό ρόλο, αφού εάν έχουν μεγάλο μήκος τείνουν να γίνουν αντιαισθητικά. Δώστε, έτσι, ένα μεσαίο μήκος στα νύχια σας για να αναδειχθεί καλύτερα το μεταλλικό αποτέλεσμα.

Επομένως αφήστε τη φαντασία σας να δουλέψει, επιλέξτε απόχρωση, παίξτε και καθρεφτιστείτε απλά κοιτώντας τα νύχια σας!

met3 
metallics-4

 

 

 

 

 


*σκεφτείτε το και στα πόδια Wow!

 

About the author

mm

ChristieX

Fashion watcher, lover and bag maniac.

-Be yourself in a chic outfit-