Ανθρωπινες Σχεσεις

Μήπως o συντροφός σου σε απατά;

Αποτέλεσμα εικόνας για μας απατα ο συντροφος μας

 

 

 

 

 

 

 

Πήγα σε μάγισσες σε χαρτορίχτρες να δω που χάνεται όλες τις νύχτες…

Ε ναι λοιπόν! Οι άντρες απατάνε! Και μάλιστα συχνά και δεν τους νοιάζει! Πόσες από εμάς έχουμε αναρωτηθεί μας απατά o σύντροφός μας ή δεν μας απατά; Όλες μας! Και δυστυχώς πολλές από εμάς έχουμε απατηθεί έστω και μία φορά στην ζωή μας.

Για αυτό τον λόγο φίλες μου πρέπει να προσέχετε και να είστε προετοιμασμένες για κάθε δύσκολη κατάσταση που μπορεί να προκύψει για να καταλάβετε εάν όντως σας απατάει.

1. Τον πιάνεις συχνά να μιλάει στο κινητό του κρυφά; Τότε, δυστυχώς το πιθανότερο είναι ότι σε απατάει! Εσύ βέβαια τον γνωρίζεις καλύτερα… Πάντως εάν δεν είχε τίποτα να κρύψει δεν θα μιλούσε κρυφά, αλλά μπροστά σου! Τσεκαρέ το! Μην είσαι κορόιδο!

2. Εξαφανίζεται και λέει ότι βγαίνει με τους φίλους του ή ότι πηγαίνει στην μαμά του; Πρόσεχε! Μπορεί να βγαίνει με άλλη γυναίκα! Έχει αποδειχθεί ότι οι περισσότεροι άντρες που λένε ότι βγαίνουν με τους φίλους τους ή ότι είναι στην μαμά τους είναι με άλλη γυναίκα! Όχι είναι κολλητάρια, όχι λατρεύω την μαμά μου και μου λείπει… κτλ.

3. Σου κάνει συχνά δώρα ενώ η οικονομική του κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη; Μάλλον έχει τύψεις επειδή σε απάτησε και κάνοντας σου δώρα νοιώθει καλύτερα! Πρόσεχε όμως! Δεν ισχύει για όλους! Μπορεί να σε θέλει πολύ και να φοβάται μήπως σε χάσει ή μπορεί γενικά να του αρέσει να κάνει συχνά δώρα στην κοπέλα του!

4. Έχει μειωθεί η όρεξη του για σεξ; Ναι, ναι! Καλά κατάλαβες! Είναι 80% με 90% σίγουρο ότι σε απατάει! Αφήνουμε μία 10% με 20% πιθανότητα στο ότι μπορεί να είναι πολύ αγχωμένος τελευταία ή ότι μπορεί να του έχει συμβεί κάτι τραυματικό που να του δημιούργησε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα! Είναι αποδεδειγμένο ότι το άγχος και οι τραυματικές εμπειρίες μπορεί να μειώνουν την επιθυμία για σεξ.

Αποτέλεσμα εικόνας για σε απαταει

5. Έχει αλλάξει η συμπεριφορά του ως προς εσένα τον τελευταίο καιρό; Mήπως ο φίλος σου είναι λίγο απότομος, νευρικός και γενικά πολύ αλλαγμένος το τελευταίο διάστημα; Τότε είναι πολύ πιθανό ότι υπάρχει άλλη γυναίκα! Το άγχος και το στρες σίγουρα επηρεάζουν την συμπεριφορά κάποιου άλλα άμα δεν σου φέρεται καλά και δεν δικαιολογείται κιόλας σημαίνει ότι δεν τον νοιάζει και να σε χάσει! Οπότε προσοχή! Βρες αποδείξεις, χωρισέ τον και βρες κάποιον που να σου αξίζει!

6. Δεν θέλει πια να βγαίνετε τόσο συχνά; Του ζητάς να βγείτε, να διασκεδάσετε και γενικά να κάνετε πράγματα μαζί και τις περισσότερες φορές αρνείται; Τότε το πιθανότερο είναι ότι έχει βρεί κάποια άλλη γυναίκα και βγαίνει και μαζί της! Ακόμα και να δουλεύει ή να έχει και άλλες υποχρεώσεις κάποιος που σε θέλει και είναι πιστός βρίσκει τον χρόνο να βγαίνει μαζί σου.

7. Έχεις βρεί προφυλακτικό στην τσέπη του ενώ χρησιμοποιείτε άλλους μεθόδους αντισύλληψης; Τότε σου εύχομαι να τον ξεπεράσεις γρήγορα και να βρείς γρήγορα άλλον έρωτα διότι ως γνωστόν ο έρωτας με έρωτα περνάει… Και ναι! Είναι 100% σίγουρο ότι σε απατάει! Οπότε καλή τύχη με τον άλλον!

About the author

mm

Άννα Οσμανάι

Γειά σας :) Eίμαι η Άννα και σπουδάζω Διοίκηση Αγροτικών Επιχειρήσεων
στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Αποφάσισα να αρθρογραφήσω γιατί είναι ένας όμορφος τρόπος να επικοινωνήσω μαζί σας, να μοιραστώ τα πιστεύω μου, τα μυστικά μου και τις ανησυχίες μου, και να λύσω ότι απορίες έχετε. Είμαι πρόσχαρη και κοινωνική και στον ελευθερό μου χρόνο μου αρέσει να διασκεδάζω με τους ανθρώπους που αγαπώ, να κάνω κοινωνική και εθελοντική εργασία, να διαβάζω βιβλία, να χορεύω και να ταξιδεύω.