Τηλεόραση

Νέα επίσημη φωτογραφία για την 4η σεζόν του Sherlock

Το BBC που προβάλλει τη σειρά «Sherlock» δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία για την 4η σεζόν της αστυνομικής σειράς. Ναι, λοιπόν επέστρεψαν και δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να περιμένουμε μέχρι…του χρόνου για το πρώτο επεισόδιο! Τις πρώτες μέρες του 2017 φημολογείται ότι θα γίνει η πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου, καθώς δεν έχει βγει επίσημη ημερομηνία.

Sherlock-Season-4-Holmes-and-Watson

Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε απεικονίζει τους δύο πρωταγωνιστές της σειράς: τον ντετέκτιβ Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) και τον βοηθό του, τον γιατρό John Watson (Martin Freeman) να δείχνει κλασσικά παρεξηγημένος με τον φίλο του. Η αλήθεια είναι πως οι σχέσεις τους δεν ήταν ποτέ ιδανικές μετά από τον ψεύτικο θάνατο του Sherlock και την «ανάσταση» του. Λογικό με τόσα που έχει περάσει ύστερα και από τον γάμο του με μία πρώην δολοφόνο, κάτι το οποίο ανακάλυψε αργότερα. Μέχρι και τα μαλλιά του άσπρισαν!! Εν αντιθέσει ο Sherlock εμφανίζεται επιβλητικός και ταυτόχρονα σκεπτικός όπως πάντα.

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς προβλήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου το 2014, με το φινάλε του επεισοδίου να συγκλονίζει. Ο Jim Moriarty επιστρέφει ενώ όλοι νόμιζαν πως είναι νεκρός, μετά την αυτοκτονία του σ’ένα από τα καλύτερα (αν όχι καλύτερο) επεισόδια της σειράς. Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Sherlock ήταν αρκετά απασχολημένος με τη νέα του ταινία «Doctor Strange» που έρχεται το Νοέμβριο στους κινηματογράφους και για αυτό δικαιολογούμε την μεγάλη καθυστέρηση για το νέο κύκλο.

Μία γεύση για τον τέταρτο κύκλο της σειράς στο παρακάτω trailer από το περασμένο comic-con:

About the author

Βασίλης Μαντζανάς