Συνεντεύξεις

Ο αποκαλυπτικός VORE μιλάει στο Cracked.gr !

Νέος, ωραίος, δημιουργικός και με πολύ χιούμορ είναι ο Αντώνης ή αλλιώς για τους φίλους του Youtube VORE. Ασχολείται με το Youtube τα τελευταία 2 χρόνια και με μεγάλη επιτυχία έχει δημιουργήσει ένα κοινό που αγγίζει περίπου τους 14.000 Subscribers. Μέσα στο κανάλι του θα ανακαλύψεις κωμικά video, Vlogs, Challenges, Food Battles αλλά και διάφορα άλλα βίντεο ψυχαγωγίας. Όλα αυτά τα επιμελείται ο ίδιος με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Το Cracked τον ρώτησε για το κανάλι αλλά και για τη ζωή του και ο ίδιος ήταν πρόθυμος να απαντήσει σε όλα!

Cracked: Πότε και γιατί ξεκίνησες να ασχολείσαι με το Youtube;

VORE: Ξεκίνησα τέλη Αυγούστου το 2015, επειδή έβλεπα πολύ YouTube και σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να δοκιμάσω και εγώ κάτι τέτοιο ανοίγοντας το δικό μου κανάλι. Μετά πήρα μια κάμερα για τα βίντεο και ξεκίνησα.

Cracked: Πόσες ώρες περίπου πρέπει να αφιερώνει ένας Youtuber στο κανάλι του ;

VORE : Αφιερώνεις πολλές ώρες για να βγει καλό αποτέλεσμα, αλλά και να μη γνωρίζεις από καλό μοντάζ και πάλι αφιερώνεις χρόνο για τα γυρίσματα και όλη τη διαδικασία. Είναι ανάλογο.

Cracked:  Έχει επηρεάσει τη ζωή σου ο κόσμος του Youtube;

VORE: Ναι, επηρεάζει την καθημερινότητά σου κάτι καινούργιο που έχει την οποιαδήποτε ανταπόκριση από τον κόσμο γιατί αφιερώνεις σε αυτό τον χρόνο που αφιέρωνες σε κάτι άλλο και ο κόσμος κάποιες φορές το αναγνωρίζει αυτό και σου στέλνει την αγάπη του μέσα από μηνύματα, ή και όταν σε συναντάει από κοντά.

Cracked: Ασχολείσαι με κάτι άλλο αυτή τη στιγμή εκτός από το κανάλι σου;

VORE: Ναι, τώρα είμαι έτοιμος να δώσω για να πάρω δίπλωμα οδήγησης και δουλεύω σε ένα αμερικάνικο εστιατόριο ως σερβιτόρος.

Cracked : Πως είναι μια τυπική μέρα για εσένα ;

VORE : Ξυπνάω, παίζω Fifa, φεύγω για δουλειά (αν δουλεύω), επιστρέφω σπίτι, γυρνάω κανένα βίντεο, το μοντάρω και μετά το βράδυ ή θα κάτσω μέσα να δω διάφορα στο YouTube ή θα πάω για ποτάκι με κανέναν φίλο.

Cracked: Πες μας κάτι περίεργο που δεν γνωρίζουμε για τον VORE!

VORE: Κάτι περίεργο που δε γνωρίζετε για τον VORE είναι ότι όταν ήταν μικρότερος ήταν ένα πολύ κλειστό παιδί, που δε μιλούσε σε κανέναν και δεν έκανε εύκολα παρέα με τα υπόλοιπα παιδιά. Ήταν πάντα απόμακρος από τους υπόλοιπους λόγω διάφορων γεγονότων που συνέβαιναν κατά διαστήματα.

Cracked: Σε επηρεάζουν τα αρνητικά σχόλια του κόσμου;

VORE: Με επηρεάζουν προς το καλό μόνο όταν έχουν να παρατηρήσουν κάτι σοβαρό και όχι όταν είναι απλά ένα σχόλιο που δε βασίζεται πουθενά και απλά έγινε για να γίνει. Ότι όμως έχει αιτιολόγηση και γίνεται με σκοπό τη βελτίωσή μου το επεξεργάζομαι αρκετά και προσπαθώ τον επόμενο καιρό να βελτιώσω αυτό που είχα κάνει λάθος.

Cracked: Ποιο είναι το μότο που ακολουθείς στη ζωή σου;

VORE: Ότι και να κάνουμε δε πρέπει να μετανιώνουμε ποτέ, ότι και αν είναι αυτό και όσο λάθος αν αποδείχθηκε στη συνέχεια γιατί πολύ απλά εκείνη τη στιγμή που το κάναμε αυτό θέλαμε. Οπότε προτιμάω να παίρνω γρήγορες αποφάσεις και με γνώμονα περισσότερο το τι θέλω για να μη το μετανιώσω στη συνέχεια.

Μπορείς να τον βρεις εδώ!

Youtube

Facebook Page

Ευχαριστούμε πολύ τον VORE  για την παραχώρηση της συνέντευξης στο Cracked.gr !

About the author

mm

Έλενα Παληογιάννη

Γεια σας! Ονομάζομαι Έλενα και ζω στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων ενώ έχω ολοκληρώσει τον κύκλο των σπουδών μου πάνω στον τομέα των Μ.Μ.Ε . Αδυναμία μου τα σκυλιά και ιδιαίτερα ο Ρόκυ μου. Νομίζω ότι δεν έχω κάτι άλλο να πω, τα υπόλοιπα θα τα βρείτε στα άρθρα μου στο Cracked.gr !