Μόδα

Πραγματικά ΣΕΞΥ χωρίς να χρειάζεται να…τα βγάλεις όλα στη φόρα!

Written by StellaMits

Μπορείς να είσαι ΣΕΞΥ και παράλληλα ΣΙΚ χωρίς να γίνεις πρόστυχη; Η αυτά δεν συνδυάζονται;
Ένα αιώνιο ερώτημα που έχει απασχολήσει κατά καιρούς πολλές γυναίκες και απάντηση έρχονται να δώσουν με τις στιλιστικές τους επιλογές πολλές σταρ του Χόλιγουντ.

Κλασσικό σέξυ μαύρο φόρεμα..RIHANNA η AUDREY HEBURN..;

TIP νούμερο ένα -Σέξυ κοντό μαύρο φόρεμα ΝΑΙ, σέξυ κοντό με ανοιχτό ντεκολτέ η see-through όχι!
TIP νούμερο δύο -Τα φαρδιά παντελόνια ΕΙΝΑΙ σέξυ αν τα συνδυάσεις με μία εξώκοιλη μπλούζα η ακόμα και με ένα κοντό τοπάκι με μία μακριά εσάρπα-κιμωνό από πάνω.Το ίδιο ισχύει και για τα τζιν παντελόνια που μπορούν να γίνουν απίστευτα σέξυ με μια μπλούζα που αναδεικνύει τέλεια τους όμορφους ώμους σου.

 

 

TIP νούμερο τρία -οι pencil φούστες είναι σέξυ και ταυτόχρονα σικ γι αυτό και τις προτιμάμε. Μπορείς να τις συνδυάσεις με κοντά τοπάκια η σέξυ κορμάκια χωρίς να φαίνεσαι πρόστυχη διότι έχουν μάκρος,σε αντίθεση με τις ψηλόμεσες αλλά πάνω από το γόνατο φούστες που είναι προτιμότερο να τις φορέσεις με πουκάμισα!
      

Επίσης κορίτσια δεν πρέπει να ξεχνάμε ΠΟΤΕ πως πάντα αποκαλύπτομαι ένα μέρος του σώματος μας. Εάν βάλεις φόρεμα με χαμηλό ντεκολτέ φρόντισε να είναι μακρύ,εάν επιλέξεις να βάλεις κολάν συνδύασέ το με κάποια μακριά μπλούζα φαρδιά που αποκαλύπτει τον έναν σου ώμο.

Μη ξεχνάς ποτέ πως μια γυναίκα δεν χρειάζεται να έχει μεγάλο στήθος,μεγάλα οπίσθια για να είναι σέξυ..Αυτό είναι κάτι που πηγάζει από μέσα μας..Οι πραγματικές γυναίκες,τα γνήσια θηλυκά δεν έχουν ανάγκη να επιδεικνύουν το σώμα τους για να τραβήξουν το αντρικό ενδιαφέρον γιατί αυτό το καταφέρνουν με ένα βλέμμα,με το τρόπο που κινούνται στον χώρο,τον αέρα που έχουν,τον τρόπο που ακουμπάνε τα χείλη τους στο ποτήρι και αυτό πίστεψε με σαγηνεύει και γοητεύει περισσότερο και από το πιο προκλητικό ντύσιμο..Φορέστε λοιπόν τα πιο σέξυ χαμόγελα σας και γοητεύστε!

About the author

StellaMits