Επικαιρότητα

ΡΩΤΑ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ!

Written by Giannis Kogios

Ναι ναι βγήκε ο Trump,τι δεν το περιμένατε(;) αφού τα στοιχεία για να το καταλάβετε ήταν μπροστά στα μάτια σας! Όλες οι δημοσκοπήσεις έδιναν προβάδισμα στην Χίλαρι όλοι μιλούσανε για το πόσο καταστροφική είναι η πολιτική του Trump μέχρι και ο Bush δεν τον ψήφισε, θέλετε και άλλα για να καταλαβαίνατε ότι θα βγει ο Trump; Σαν Έλληνες δεν έπρεπε να να μας κοροϊδέψουν ξανά, το ζήσαμε στις εκλογές που βγήκε πρώτη φορά ο Τσίπρας το ζήσαμε στο δημοψήφισμα, το ζήσαμε μέχρι και με τον Καμμένο που τον έβγαζαν εκτός βουλής να μην πω για τα ποσοστά της Χ.Α. Τι νομίζετε, ότι αυτές οι εταιρίες δημοσκοπήσεων που είναι στην Ελλάδα δεν ανήκουν σε παγκόσμιους οργανισμούς όπως οι τράπεζες; Ότι αυτή η τεχνική του ψεύτικου ντέρμπι και βγάζουμε πρώτο αυτό που θέλουμε να βγει το ευφύβραν Έλληνες; ΟΧΙ είναι τεχνική που χρησιμοποιούν αυτές οι εταιρίες κατά το δοκούν του χρηματοδότη τους.

Έχουμε τώρα όλους τους πολιτικούς κυρίως στο εξωτερικό να πέφτουν από τον ουρανό με το αποτέλεσμα. Γιατί δεν τους λέει κανένας ότι έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα, γιατί δεν τους λέει κανένας ότι αυτά που βλέπουν στα ενημερωτικά δελτία ΤΟΥΣ είναι η εικονική πραγματικότητα που θα ήθελαν οι ίδιοι να υπάρχει; Τι έγινε κύριοι τώρα μας τσούζει που η ψήφος του λαού αποφασίζει και όχι η δήθεν βούληση του λαού που εσείς εκπροσωπείτε; Τι πάθατε κύριοι στην Γερμανία δεν θέλουμε Trump – Putin μαζί για να μπορείτε εσείς να είστε στην μέση και να το παίζετε όπως θέλετε; Δεν μπορείτε επιτέλους να καταλάβετε ότι όλο το νότιο ημισφαίριο της γης δεν μπορεί να μεταναστεύσει στο βόρειο, γιατί ο κόσμος θα αντιδράσει, ξέρεις, διαφορετικές κουλτούρες, φανατικοί που κάνουν την ατμόσφαιρα εκρηκτική, για να μπορείτε εσείς στο νότιο ημισφαίριο να αντλείτε τα πετρέλαια που δεν σας ανήκουν για να πλουτίζετε; Και τώρα σας κυνηγάνε με βόμβες και Καλάσνικοφ. Το θέμα είναι ότι εσείς φταίτε, εσείς πρώτα πετάξετε βόμβες για να πάρετε πετρέλαιο και κατά λάθος ο άραβας έχασε την οικογένεια του και μπήκε σε μια ομάδα με τρελούς χρησιμοποιώντας την θρησκευτική πεποίθηση για να σας εκδικηθεί. Κρίμα στα τόσα θύματα που χάθηκαν από όλες τις πλευρές για να πλουτίζετε εσείς. Έπρεπε κανονικά όλοι οι άνθρωποι του κόσμου να έρθουν βόρεια και να στείλουμε εσάς με τα αφεντικά των τρελών να δουλεύετε στα πετρέλαια για να πλουτίζουμε ΕΜΕΙΣ!

Κύριε Trump αν στις λίγες ώρες που είσαι πλανητάρχης έμαθες ελληνικά και σου είπαν ότι υπάρχει ένας «τρελός» που σου έχει μια πρόταση για να λύσεις το πρόβλημα με το Μεξικό και τους ισπανόφωνους, και μπεις στο cracked.gr, τότε ένα έχω να σου πω. Όλα τα τείχη σε όλον τον κόσμο έχουν πέσει, εκτός αν φαίνεται από το φεγγάρι, οπότε καλύτερα, πρώτα δώσε τις πλουτοπαραγωγικές πηγές στον φυσικό τους ιδιοκτήτη, μετά βάλε τις μυστικές υπηρεσίες να διαλύσουν τα καρτέλ ναρκωτικών, όχι αυτούς με τα πιστολάκια αυτούς που τους πληρώνουν,(μπορεί να πέσεις από τα σύννεφα αν μάθεις ποιοι είναι αν δεν ξέρεις ήδη) και τα λεφτά που είναι να δώσεις στο τείχος δώσε τα στο Μεξικό να φτιάξουν σχολεία, νοσοκομεία, να υπάρξουν δουλείες και βλέπουμε μετά τι γίνεται!! Γιατί κανένας δεν άφησε τον τόπο που έμαθε να πρωτομιλά , να περπατά, να κλαίει να  μάχεται χωρίς να υπάρχει ανάγκη, για να πάει σε ένα μέρος που θα τον εκμεταλλεύονται θα τον κυνηγούν και όλα αυτά μακρυά από τα δικά του πρόσωπα.

Ρώτα έναν Έλληνα του εξωτερικού και θα καταλάβεις τι σου λέω!!!

00

About the author

Giannis Kogios

Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.
Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ).Master in Energy
Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών, ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, Αθήνα