Μας χωρίζουν μόνο 4 μήνες από το καλοκαίρι και οι περισσότεροι έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία για μια πιο σαγηνευτική εμφάνιση στη παραλία. Το θετικό σε όλο αυτό είναι ότι βάζεις την άσκηση στη ζωή σου και πέρα από ένα σφιχτό κορμί σου προσφέρει καλή υγεία ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σου σύστημα αλλά και τις αντοχές σου. Αφού έκανες το πρώτο βήμα που είναι η εγγραφή στο πλησιέστερο γυμναστήριο της γειτονιάς σου το επόμενο είναι να επιλέξεις το κατάλληλο outfit αποφεύγοντας τις λάθος επιλογές. Ποιες είναι αυτές; Δώσε βάση στα παρακάτω tips.

1. No Cotton t-shirt

Απόφυγε τα βαμβακερά μπλουζάκια γιατί το βαμβάκι απορροφά τον ιδρώτα και δεν το απελευθερώνει γρήγορα μέσω της εξάτμισης. Σε κανέναν δεν αρέσει μια υγρή και βαριά μπλούζα κολλημένη επάνω του. Προτίμησε υφάσματα που συγκρατούν την υγρασία.

mm

Εγώ είμαι η Ειρήνη!Το πάθος μου με την μόδα με οδήγησε στο να γράφω εδώ…Αυτά που πρέπει να ξέρεις για μένα είναι ότι είμαι αρκετά κοινωνική,αισιόδοξη και ονειροπόλα. Επίσης μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια!Μεγάλη μου αδυναμία…μα φυσικά τα παπούτσια!!