Ανθρωπινες Σχεσεις

Too much βάψιμο…γιατί;

Written by Μάνια

Girls, girls, lovely girls

Το βάψιμο ανανεώνει κάθε γυναίκα και φυσικά της αλλάζει την διάθεση. Μα πόσο όμορφη φαίνεται η καθεμία δίχως όλα αυτά τα έγχρωμα παρασκευάσματα; 

Διώξτε τις ανασφάλειες σας και τα περιττά καλλυντικά. Ένα φυσικό ανάλαφρο μακιγιάζ δεν έβλαψε ποτέ καμία, σε αντίθεση με το υπερβολικό που επιφέρει άσχημες εντυπώσεις. Δε χρειάζεται να απλώνετε διάφορα πολύπλοκα προϊόντα και να δείχνετε προς τα έξω κάτι το εντελώς διαφορετικό από αυτό που είστε (κοινώς «πάστωμα»).

Κάποιοι σας δημιουργούν ανασφάλειες και αισθάνεστε πως με ένα έντονο βάψιμο όλα θα διορθωθούν. Εν τέλει, με τον τρόπο αυτό προβάλλονται ακόμα περισσότερο οι ανασφάλειές σας και η αυτοπεποίθηση κρύβεται υπό του τραπεζιού.

Έχετε σκεφτεί πως ίσως το έντονο βάψιμο σας παραπέμπει σε κλόουν και όχι στην πολυπόθητη γυναίκα που θα θέλατε; Come on girls… Μέτρον άριστον. Δείξτε προσόντα που σας κάνουν ελκυστική και χωρίς μπόλικο make up.

Μη ξεχνάτε άλλωστε πως το καλύτερο αγαθό είναι η αυτοπεποίθηση.

About the author

Μάνια

Hallo! Είμαι η Μαρία κι 21 χρόνια, έχω μάθει να ζω στιγμές τρελές και όμορφες . Ζω στην όμορφη Θεσσαλονίκη κι ως γνήσια σπουδάστρια Δασολογίας & φυσικού περιβάλλοντος ασχολούμαι με την φύση. Με κέρδισαν, όμως, οι τέχνες από μικρή. Φωτογραφία, ποίηση, συγγραφή, θέατρο, χορός, ζωγραφική και φυσικά, κατασκευές δια χειρός. Διότι αν δεν υπάρχει μια σταγόνα έμπνευσης, δε θα βρέξει δημιουργία. Kisses..xxx