Ομορφιά

Winter is coming

Τι καλύτερο από ένα χοντρό πλεκτό  πουλόβερ και έναν ζεστό καφέ;

Θα σας πω εγώ. Τίποτα!a

Ο χειμώνας μας χτυπάει σιγά σιγά την πόρτα και εμείς οφείλουμε να τον υποδεχτούμε έχοντας προετοιμαστεί κατάλληλα.

lopoiuΕίναι γνωστό πόσο βαρετή και χρονοβόρα είναι η διαδικασία αλλαγής χειμερινών-καλοκαιρινών ρούχων, αλλά πρέπει αναπόφευκτα να γίνει.

Οι σύμμαχοι του χειμώνα είναι πολλοί. Ένας από τους βασικούς αλλά και αγαπημένους μου είναι τα πλεκτά πουλόβερ.Είναι το ρούχο που μπορεί να φορεθεί ανά πάσα στιγμή και με ποικίλους τρόπους.

Υπάρχουν πολλά είδη πουλόβερ, κάποια βρίσκονται στην τελευταία λέξη της μόδας όπως τα μεγάλα και φαρδιά (oversized) καθώς και τα μακριά με μεγάλους λαιμούς (turtleneck).
Ευτυχώς είναι πολλοί οι τρόποι που μπορείς να φορέσεις ένα πουλόβερ, το οποίο συχνά καλύπτει και όποιες τυχόν ανασφάλειες υπάρχουν με παραπανίσια κιλάκια.

fflo

Μπορείς πολύ εύκολα να το συνδυάσεις με ένα κολάν και ψηλές μπότες, καθώς και με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι.Εάν το πουλοβεράκι σου είναι ασύμμετρο,μπορείς να βάλεις από μέσα ένα λεπτό μπλουζάκι και είσαι έτοιμη για την βόλτα σου!Επίσης ένα λεπτό πουλόβερ συνδυάζεται ιδανικά με ένα αμάνικο μπουφανάκι και φυσικά τα αγαπημένα σου sneakers.Άσε που με ένα καλό και χοντρό πουλόβερ γλιτώνεις από το να φοράς αυτά τα ενοχλητικά τεράστια μπουφάν αφού σε κρατάει ζεστή.oo

g

About the author

mm

Σήλια Ακάσογλου

Είμαι η Σήλια και σπουδάζω Επικοινωνία και ΜΜΕ, μου αρέσει να κάνω βόλτες και να γνωρίζω νέα μέρη!Ξεκίνησα να γράφω στο cracked.gr, για να μοιράζομαι μαζί σας τις εμπειρίες και τις γνώσεις μου.Με αποκαλούν πολύ κοινωνική και χαρούμενο άνθρωπο...μάλλον κάτι θα ξέρουν.Είμαι coffee addicted και λατρεύω τα burger και το sushi και ας είναι εντελώς διαφορετικά!